Menu

Nedjeljni horoskop za period od 1. do 7. septembra

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate...

horoskop


OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao - Očekuju vas novi izazovi za koje ćete biti spremni, prije svega zahvaljujući pomoći jednog Blizanca, Raka ili Djevice, jer će podsticati vašu ambiciju u svakom pogledu. Tokom ovog perioda moguća je saradnja sa Ovnom i Lavom, kao i mogućnost napredovanja u poslu. Tranzit Marsa preko znaka Lava donosi nove mogućnosti na profesionalnom planu, kako u sportu tako i u nekoj takmičarskoj delatnosti.

Ljubav - Doživjećete vrlo uzbudljiv susret sa nekom Vagom ili Bikom, najvjerovatnije na nekom javnom mjestu. Povremena tenzija u odnosima sa ukućanima traje već prilično dugo. Ukoliko želite da osvojite jednog Jarca, potrebno je da osmislite dobru taktiku, mada vam ni ona neće mnogo pomoći.

Zdravlje - Manje stomačne tegobe.


BIK (21. 4. - 21. 5)

Posao - Tranzit Mjeseca, posebno faza mladog Mjeseca 5. septembra, na vas će delovati vrlo inspirativno. U ovom periodu bićete u prilici da započnete posao sa kolegama, koje su kao i vi veoma kreativni i inspirativni. Samopouzdanje vam je mnogo veće nego u prethodnom periodu. Nalazite se u periodu tokom kojeg će doći do uvećanja prihoda.

Ljubav - Nekome ste veoma dragi, vjerovatno je u pitanju jedan Jarac, neka Djevica ili Ribe. Ta osoba je veoma zainteresovana za vas i pokušaće na svaki način da privuče vašu pažnju. Slobodni Bikovi mogu imati prijatne trenutke u velikom društvu, pogotovo ukoliko ih pozove Vaga, Škorpija ili Jarac.

Zdravlje – Provjerite vid.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6)

Posao - Jedan Rak, Djevica ili Lav će pokušati da vas nagovore da im se pridružite u poslu koji bi mogao da vam se isplati i donese ne samo lijepe prihode, nego će na neki način uticati i na vašu popularnost. I pored toga što ste prilično iscrpljeni, ne odustajete od onoga što ste planirali. U ovom periodu imaćete mnogo nepredviđenih troškova, ali postoji mogućnost ulaska u novi privatni projekat.

Ljubav - Privatni život držite u velikoj tajnosti, a ukoliko ste slobodni, pokušavate da privučete pažnju jednog Ovna ili Lava. Sviđa vam se prirodna, vesela i sposobna osoba koja je u stanju da vas oraspoloži i da vam podigne moral. Ukoliko ste slobodni, vjerovatno imate nekoliko udvarača. Budite maštovitiji pri udvaranju, pogotovo ukoliko je u pitanju umjetnik.

Zdravlje - Moguća povreda u sportu.

RAK (22. 6. - 22. 7)

Posao - Ulazak Sunca u vaše astrološko polje komunikacije za vas znači pojačanu ambiciju u domenu medija i potrebu da uradite nešto po pitanju nekog novog posla, koji ćete vjerovatno vrlo brzo raditi zajedno sa Vagom, Bikom ili Škorpijom. U vrijeme mladog Mjeseca u Djevici, 5. septembra, imaćete razgovore o novom projektu za koji će vam vjerovatno biti potrebno znanje stranih jezika. Tokom ovog perioda očekuju vas vanredni dobici preko Ovna ili Škorpije.

Ljubav - Mladi Rakovi očekuju da ih neko podrži u vezi sa poslom koji bi mogao da im donese samostalnost, a ukoliko ste dama Rak, to vjerovatno očekujete od ljubavnog partnera. Ukoliko ste slobodni, u ovom periodu maksimalno ćete se potruditi da se dopadnete osobi koja je poznata u javnosti ili je već afirmisana.

Zdravlje - Manja prehlada.

LAV (23. 7. - 22. 8)

Posao - Iako postoji velika mogućnost za uvećanje prihoda preko rada sa strancima, posebno sa njemačkog jezičkog područja, bilo bi dobro da ipak u ovom periodu ne zaključujete ugovore bez preke potrebe. Imate bezbroj planova u vezi sa novim poslovima, ali previše ste zahtjevni i očekujete da vam neko izađe u susret i pored vaših prilično nerealnih zahtjeva. Pokušajte da u komunikaciji ne nastupate agresivno, nego autoritativno.

Ljubav - Mlad Mjesec u Djevici donosi mogućnost tajne romanse sa osobom koju poznajete preko posla. Ukoliko vam se dopada neki drugi Lav ili neka Vaga, potrebno je da se drugačije angažujete oko njih, odnosno da više pokažete emotivnu stranu svoje prirode. Oni koji su u dužoj vezi ili braku mogu očekivati manje trzavice oko novca.

Zdravlje - Smanjite obroke.

DJEVICA (23. 8. - 22. 9)

Posao - Merkur, planeta koja ima uticaja na vaše mentalno stanje, tranzitira preko vašeg znaka i u konjunkciji sa Suncem i mladim Mjesecom može donijeti nove ideje i nove poslovne ponude. Pomoći će vam jedan Bik ili neka Vaga i neočekivano ćete naići na ljubaznost onih sa kojima ćete ulaziti u pregovore. Što se finansija tiče, u ovom periodu mogući su veliki dobici sa nekoliko strana.

Ljubav – Moguće je iznenadno poznanstvo koje će kod vas pobuditi želju za obnavljanjem veze. Mlade Djevice mogu ući u vezu sa mladolikom, sposobnom i afirmisanom osobom, koja je verovatno malo starija od njih. Ukoliko ste slobodni, upoznaćete nekog ko se bavi privatnim biznisom, radi u nekom inostranom predstavništu ili često putuje, a ko će želeti da s vama uđe u vezu.

Zdravlje - Budite pažljiviji na ulici.

VAGA (23. 9. - 22. 10)

Posao - Naglašeno astrološko polje tajni, između ostalog i tajnih dogovora, može donijeti neočekivane ponude osobe na koju niste razčunali, ali i probleme sa Djevicom, Lavom ili nekim Rakom. Vaša efikasnost neće biti naročito izražena tokom ovog perioda. Više računate na svoj šarm nego na znanje.

Ljubav - Ukoliko ste mlada dama Vaga, imate mogućnost da se u ljubavi postavite baš onako kako je potrebno i da osvojite naklonost jedne Škorpije, Jarca ili Raka. Bez obzira na uzrast, muškarci Vage biće pod velikim uticajem žena i mada će se truditi da budu što više fer, većina njih je u stvari opterećena svojim planovima i željama, a ne sagledavanju želja partnerki.

Zdravlje - Smanjite uzimanje alkohola.

ŠKORPIJA (23. 10. - 22. 11)

Posao - Ne bi trebalo da propustite šansu koja se odnosi na saradnju sa jednim Lavom, Djevicom ili Rakom. Razgovor koji ćete obaviti 5. septembra biće uvod u nove poslove, pogotovo ukoliko se radi o obnavljanju saradnje sa dugogodišnjim saradnicima. U finansijskom pogledu očekuje vas mnogo toga povoljnog, od lijepih vijesti do konkretnih dobitaka.

Ljubav - Jedno lijepo prijateljstvo moglo bi da preraste u ljubavnu vezu, ali nemojte nikako da forsirate događaje. Osim toga, nemojte pokušavati da ispravite situaicju, ukoliko nemate nikakvu naznaku s druge strane da je ta osoba raspoložena da se viđa s vama. Imate mogućnost da se upoznate sa jednom Vagom, Ovnom ili Vodolijom koji će vam se dopasti.

Zdravlje - Pazite se povrede.

STRIJELAC (23. 11. - 21. 12)

Posao - Po mnogim pitanjima možete biti izuzetno svojeglavi. Sredinom sedmice dobićete poslovnu ponudu koja može biti baš ono na šta ste već dugo čekali. U ovom periodu možda dobijete novi posao ili povoljnu priliku da zaradite ekstraprihod, i to u saradnji sa Rakom, Djevicom ili Lavom. Osjećate da ste spremni da rizikujete, ali ipak poslušajte savet iskusnijih kolega. Očekuju vas vanredni dobici u radu sa strancima.

Ljubav - Porodični odnosi su u prvom planu i pokušajte da ih sredite na način koji je najpovoljniji za vas, ali svakako bi trebalo da pokažete emocije i razumijevanje prema partneru. Preterana egocentričnost neće doneti željeni rezultat. Romansa sa drugim Strelcem može prilično da vam iskomplikuje život.

Zdravlje - Budite oprezniji na ulici.

JARAC (22. 12. - 20. 1)

Posao - Kreativnost i dobra organizacija za one koji rade nekoliko paralelnih poslova je ključ uspjeha u ovom periodu. Najbolji izvor prihoda su trgovinski poslovi, mada, ukoliko vam pisanje ide od ruke, i u toj oblasti mogli biste da steknete dobru reputaciju, pogotovo ukoliko već u tome imate iskustva. Tokom ovog perioda mogući su dobici u radu sa strancima.

Ljubav - Mnogo toga prebacujete partneru i pokušavate da mu nametnete svoj stil komunikacije, ali on to ne prihvata, a vama se čini kao da se pomalo inati. Ukoliko ste mladi i slobodni, sigurno je da vam nimalo neće biti dosadno. Naprotiv, moguća su nova, interesantna poznanstva. Veza sa Ovnom mogla bi da bude prilično komplikovana.

Zdravlje - Manji stomačni problemi.

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2)

Posao - Vaši napori će se isplatiti, još samo da izdržite komentare osoba koje vam nikada nisu bile naročito naklonjene i sve će leći na svoje mjesto. Ali, da biste uspjeli potrebno vam je mnogo takta i smisla za pregovaranje. Dobro znate šta želite, i po svaku cijenu se trudite da obnovite saradnju sa jednim Lavom ili Djevicom.

Ljubav - Moguće su manje ljubomorne scene, posebno kada je u pitanju osoba koja vam je nekoliko puta pokazala koliko joj je stalo do vas. Ovo se naročito odnosi na mlade Vodolije, naročito muškarce, dok će žene Vodolije biti mnogo romantičnije i sklone da se emotivno vezuju za partnere koji im baš i ne odgovaraju.

Zdravlje Smanjite obroke.

RIBE (20. 2. - 20. 3)

Posao - Ovo bi mogao da bude jedan od boljih perioda, jer možete mnogo da postignete, pogotovo u radu sa strancima. Nemojte biti popustljivi i nemojte prihvatati sugestije onih za koje znate da vam nisu naklonjeni, čak i ukoliko vam djeluju fer u nekom konkretnom poslu. Konsultujte Jarca ili Djevicu za sve što vas intersuje, posebno kada su finansije u pitanju.

Ljubav - Emotivni život vam je trenutno u drugom planu, ali veoma ste lojalni i stalni partner je svjestan toga. Ukoliko ste slobodni, moraćete da se potrudite oko jednog Raka, Lava ili Device. Imate mogućnost da obnovite vezu sa osobom sa kojom ste tokom proleća bili bliski, a možda nikada niste ostvarili vezu kakvu ste želeli.

Zdravlje – Pazite se povrede.

Najnovije Magazin

Svako može da postane milioner do 30-te.

Svako može da postane milioner do 30-te.

Stiv Sibold, čovek koji je postao milioner tako što je proučavao način poslovanje 1.200 najbogatijih ljudi sveta i učio od...

Udala se Ana Nikolić

Udala se Ana Nikolić

Pjevačica Ana Nikolić konačno je izgovorila sudbonosno "da" svom izabraniku, reperu Stefanu Đuriću Rasti! Sam čin vjenčanja se dogodio u opštini...

Mačak preživio pranje u veš mašini!

Mačak preživio pranje u veš mašini!

Bobi iz Notigema u Engleskoj upao u mašinu za veš, preživeo je pranje na 60 stepeni i centrifugu"i tako iskoristio...

Kolač koji je bolji od seksa

Kolač koji je bolji od seksa

Video recept za ovu kalorijsku bombu s ukusom raja, dosad je na YouTube mreži pregledan više od milion i po...

Budućnost javnog gradskog prevoza

Budućnost javnog gradskog prevoza

U Kini je predstavljena maketa takozvanog izdignutog autobusa koji bi mogao da bude jedno od jeftinijih rešenja za prevazilaženje saobraćajnih...

Džoni Dep pretukao suprugu?

Džoni Dep pretukao suprugu?

Američka glumica Amber Herd podnela je zahtev za razvod braka od Džonija Depa, a od suda je zatražila i zabranu...

Hauwei tuži Samsung

Hauwei tuži Samsung

Kineski tehnološki gigant Huawei Technologies saopštio je da je podneo tužbu za povredu patenta protiv južnokorejske kompanije Samsung Electronics u...

Najnaseljenija mjesta svijeta

Najnaseljenija mjesta svijeta

Napuštene uvale, čiste plaže, kristalno more... Nigde žive duše na vidiku. Čovek bi pomislio da odmor na ostrvu predstavlja savršen...

Autosjedalica za siguran put sa bebom

Autosjedalica za siguran put sa bebom

Prilikom putovanja automobilom sa mališanima, roditelji se pozivaju na obavezno korištenje autosjedišta. Svakodnevno se mogu vidjeti automobili u kojima se...

Preminula Jadranka Stojaković

Preminula Jadranka Stojaković

Poznata kantautorka Jadranka Stojaković preminula je u utorak u Banjaluci. Jadranka Stojakovic nekoliko godina je živjela u Banjaluci, a duže vrijeme...